Barry Abdoulaye Telly

Dimanche 14 octobre 2018

Non ÉLU (195 VOIX)

soit 12e sur 27 candidats à Denderleeuw

Hallo, ik ben Barry Abdoulaye Telly, getrouw en papa van vier fantastische zonen. Ik woon sinds 9 jaar in Denderleeuw en werk als bediende in de privé sector.

Voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober ben kandidaat op de CD&V – lijst van Denderleeuw, die getrokken wordt door Jan De Nul. Ik sta op plaats 19.

Mijn engagement heeft onder meer betrekking op het onderwijs, waarbij aandacht gegeven moet worden aan de specifieke noden van de kinderen. De samenleven begint volgens mij via de kennis van de taal. Om deze reden moet meer aandacht gegeven worden aan de lessen Nederlands.

Maak op 14 oktober 2018 de keuze voor samenleven en kleur het bolletje bij nummer 19! Denderleeuw, uw thuis, mijn thuis, ONZE thuis!